IT 1354

De weergave van dit artikel is misschien niet optimaal, omdat deze is overgenomen uit onze oudere databank.

Gisteren is de online databank www.ICTModelcontracten.nl gelanceerd

Gisteren is de online databank ICT Modelcontracten feestelijk gelanceerd bij CMS in Amsterdam. Met voordrachten van professor Eric Tjong Tjing Tai en mr. Toon Huydecoper is de website www.ICTModelcontracten.nl online gezet door Kees van Geest en Gera van Duijvenvoorde .Vanaf maandag 16 december kunnen de eerste abonnees inloggen met een persoonlijk wachtwoord. Benieuwd naar een contract? Klik hier voor het downloaden van het voorbeeldcontract.

De uitgave staat onder redactie van prof. Gera van Duijvenvoorde, mr. Sylvia Huydecoper, mr. Mark Jansen en mr. Wouter Seinen. Zie hier voor redactie en auteurs.

Claudia Zuidema, de uitgever: “De nieuwe uitgave ICT Modelcontracten is een mooie aanvulling op ons bestaande fonds binnen het rechtsgebied IT en Recht.”

Wilt u ook een offerte voor een abonnement? Klik hier

Goed om te weten
Met deze website wordt er voorzien in een behoefte die al langer bestaat er zijn grofweg drie om beschikbare contracten te vinden:
1. scrollen/browsen en via de dossierindeling aan de linkerkant (m.n. het archief)
2. zoeken op vrije tekst aan de linkerkant (zoekt op trefwoorden en samenvattingen)
3. via de inhoudspagina INHOUD

Verder goed om te weten: de gedownloade versie is in bewerkwaar .docx-bestand is beschikbaar ná inloggen. Het kent een navigatiestructuur (vinkje aan in Microsoft Word; onder tab Beeld; navigatievenster).

Verbonden contracten: contracten zijn onderling door de redactie verbonden middels tags (onderaan de artikelen nadat u bent ingelogd).

Zijn er suggesties voor ICT Modelcontracten of voor bepaalde functionaliteiten, dan kunt u dat de redactie laten weten via de webredacteur: Daniël Sterenborg: dsterenborg@delex.nl