IT 2930

Muziek en IE - Actualiteitenmiddag donderdag 28 november

Er is veel te doen over IE-rechten in de muziekindustrie: na alle reuring dit jaar over o.a. gebruik van samples en eigendom van bronmateriaal, organiseert deLex op donderdag 28 november een speciale middag over Muziek en IE in het Amsterdamse Proeflokaal.

Het programma:

  • Artikel 17 DSM is nu een half jaar van kracht. Hoe staan we ervoor na eerdere uitspraken en met de zaken die nog lopen? Hoe werkt dit door in de muziekindustrie? En: hoe denkt de industrie er zelf over? Rob van Dongen (Dikhoff Van Dongen Advocaten) en ervaringsdeskundigen uit de praktijk lichten toe.
  • Waar regel je digitale rechten op digital en welke rechten en afspraken leg je concreet vast? Margriet Koedooder (De Vos & Partners) geeft de ins en outs van het muziekcontractenrecht.
  • En: wat is de standpunt van de rechtspraak in Europa en Nederland? Marijn Kingma (Höcker Advocaten) geeft een analyse van recente en relevante uitspraken.

Kortom: een middag voor en door specialisten!
Locatie: Het Amsterdamse Proeflokaal. We starten om 14:00, eindigen om 16:15 uur. Als altijd sluiten we af met een borrel.
Aanmelden? Dit kan via info@delex.nl, of via de website.