IT 2929

Nationaal Mediarechtcongres 14/11: battle of the platforms?

De strijd om de kijker: battle of the platforms?

De snelle groei van bestaande en nieuwe mediaplatforms is inmiddels onontkoombaar. Wat betekent dat voor de verhoudingen in de media? Hoe verhouden omroep en zogenaamde ‘superplatforms’ zich tot elkaar? En welke juridische implicaties heeft dit voor de diverse spelers?

Discussieer mee tijdens het Mediarechtcongres van deLex op 14 november, waar het panel met Marijn Poeschmann (Youtube), Janneke Slöetjes (Netflix),  Frank Volmer (STER) en Rik Welling (RTL) zich over deze kwesties buigt, onder begeleiding van dagvoorzitters Remy Chavannes (Brinkhof) en Madeleine de Cock Buning (UU)

Ook op het programma: actualiteiten publieke en  commerciële mediaregulering, door resp. Madeleine de Cock Buning en Arjo Kramer (Talpa), èn een analyse van de recente pers- en mediarechtspraak door Jens van den Brink (Kennedy Van der Laan). Als altijd sluiten we af met een borrel.

Mis ‘t niet: een inspirerend programma, volop gelegenheid tot netwerken, met bezoekers en sprekers uit advocatuur, media en wetenschap!
Voor het volledige programma of aanmelden kijk op de website of mail naar info@delex.nl