IT 957

De weergave van dit artikel is misschien niet optimaal, omdat deze is overgenomen uit onze oudere databank.

Serge Gijrath sluit zich aan bij niche kantoor C-Legal

Serge Gijrath sluit zich per 1 december a.s. als partner aan bij C-Legal, een niche kantoor op het gebied van het (internationaal) commercieel contractenrecht. C-Legal richt zich op het adviseren van (internationale) ondernemingen en andere advocatenkantoren in complexe zaken. C-Legal bestaat uitsluitend uit gerenommeerde experts op het gebied van het contractenrecht, met jarenlange ervaring bij grote advocatenkantoren en/of in de rechterlijke macht.

 

Serge is advocaat met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van onder meer IT, outsourcing en telecommunicatierecht. In het verleden werkte hij onder meer bij Stibbe en was hij international partner bij Baker & McKenzie, waar hij leiding gaf aan de nationale TMT en de Europese IT praktijk. Serge is in 2006 gepromoveerd en doceert regelmatig op het gebied van IT- en telecommunicatierecht, met speciale aandacht voor elektronische handel, IT-contracten, cloud, privacy- en telecommunicatierecht.

Marco Wallart en Eva Beekman, partners bij C-Legal:

 

“Wij zijn erg blij dat Serge, die we nog goed kennen uit onze Baker & McKenzie tijd, zich bij C-Legal aansluit. Met zijn uitgebreide ervaring en sterke specialistische kennis van de TMT industrie past Serge uitstekend binnen de visie van C-Legal. Onze cliënten zullen wij met de komst van Serge nog beter en breder kunnen bedienen.”

 

Meer informatie is te vinden op www.c-legal.nl.