IT 3128

Vonne Laan en Eliëtte Vaal beginnen nichekantoor The Data Lawyers

Op 1 mei zijn Vonne Laan en Eliëtte Vaal een nieuw nichekantoor gestart op het gebied van privacy- en IT-recht: The Data Lawyers.

The Data Lawyers staat voor hoogwaardige en no-nonsense juridische bijstand in zaken over alle facetten van data en het recht. Denk aan advisering over complexe privacyvraagstukken in de steeds meer digitale samenleving zoals big data, IA, medische apps en biometrie; en het bijstaan van cliënten in procedures bij de Autoriteit Persoonsgegevens of de rechter en het optreden als externe Functionaris Gegevensbescherming (Data Protection Officer).

De advocaten van The Data Lawyers zijn experts met vele jaren ervaring. Vonne Laan richt zich volledig op het (e)privacyrecht en was als advocaat onder meer werkzaam binnen het Privacy Team van Van Doorne, en bij Value Privacy Law. Eliëtte Vaal is ook gespecialiseerd in het (e)privacyrecht en adviseert daarnaast over kwesties die raken aan data en het recht (zoals bedrijfsgeheimen, auteursrechtinbreuken en IT geschillen) en was voorheen o.a. werkzaam als privacy- en IP/IT advocaat bij AKD.